fbpx

“TERIMA KASIH ATAS SEGALA TUNJUK AJAR! SAYA DAH CAPAI INCOME RM3000 SEBULAN!”

Ini Adalah Untung Leader Dalam Tasneem Naturel!

Anda Juga Mampu Berjaya Seperti Mereka!

DAH CUBA MACAM-MACAM BISNES, TAPI SEMUA TAK JADI?

MUNGKIN REZEKI ANDA DI TASNEEM NATUREL!!

Sahabat Usahawan sekalian,
Setiap tahun hampir 500,000 bayi dilahirkan di Malaysia, dan setiap bayi ini pasti perlukan produk khas. Dan zaman sekarang, ibubapa sudah mula memilih produk semulajadi keluaran Muslim dan yang pasti berkesan!

Sebab itulah, Tasneem Naturel masih gagah, malah sedang pesat berkembang dari 2017 hingga kini!

Saya Ummu Hathiyah, Founder Uspire, Tasneem Naturel, dan telah berasa dalam Family Tasneem sejak Oktober 2019, dan sehingga kini SALES saya telah pun mencapai RM100k! Saya berpengalaman berbisnes online sejak 2016, tapi setiap bisnes yang saya ceburi tidak menjadi kerana produk hanya viral sementara. Jadi saya mula mencari bisnes yang lebih stabil dan akan sentiasa ada permintaan, seperti Niche Baby.

Visi saya adalah ingin membantu wanita-wanita lain untuk menjana income seperti saya hanya dengan bisnes online. Tidak kira wanita bekerjaya mahupun suri rumah. Dalam keadaan negara sekarang, makan gaji tidak menjamin masa depan yang cerah, lebih-lebih lagi dalam musim wabak sekarang ini. Dan gaji adalah upah tetap yang tiada peningkatan walaupun kita berikan usaha 100x ganda. Tapi dalam bisnes, lagi banyak kita usaha, lagi berlipat ganda income kita. Setuju ke SETUJU SANGAT?

Ok, sekarang boleh saya jelaskan bagaimana nak buat RM1000-RM10,000 sebulan hanya dengan jadi dropship je. Boleh ke boleh sangat?

Sebelum tu, tahu tak dengan menjadi Dropship / Agent Tasnemm, nak buat sales tu MUDAH SANGAT! Nak tahu kenapa?

Pihak HQ sangat komited dalam melakukan marketing besar-besaran untuk memudahkan Produk Tasneem Naturel dikenali ramai dan membantu meningkatkan jualan agent-agentnya.
Antara usaha HQ adalah

  • Iklan TV
  • Iklan Radio,
  • Billboard
  • Facebook Ads
  • Google Ads.

BUKAN ITU SAHAJA…

Selain itu, anda dapat belajar teknik proven dari FOUNDER dan ‘otai-otai’ yang dah berjaya, serta ada banyak lagi support tip top apabila jadi dropship Tasneem Naturel ni.

✅ Circle Tasneem yang sangat membina. Anda akan disusun di bawah bimbingan Master Leader yang dah berjaya jana pendapatan lumayan.
✅ Support group di Whatsapp & Telegram. Ada soalan boleh terus tanya.
✅ Kelas online & offline untuk mantapkan skills bisnes anda.
✅ Tak perlu simpan stok. Produk akan diposkan untuk anda.
✅ Bank testimoni & poster untuk memudahkan proses jualan.

Insya Allah kalau anda komited, boleh berdisiplin dan senang ikut tunjuk ajar, tak mustahil anda pun boleh jana 5-6 angka.

Tasneem Naturel ni jual produk apa?

Setakat ni kami dah ada hampir 20 jenis produk yang kami keluarkan.Produk-produk kami ni membantu mak-mak selesaikan masalah bayi & kanak-kanak macam

✅ Selsema, batuk, kahak tersumbat
✅ Kembung perut
✅ Cirit-birit atau sembelit
✅ Ruam & ekzema
✅ Anak susah tidur
✅ Anak hyper, kuat tantrum/mengamuk
Dan banyak lagi 😄

Tasneem Naturel ni diyakini lebih 100,000 pelanggan yang berpuas hati.
✅ Ada kelulusan NOT dari KKM.
✅ Dijamin selamat tanpa kesan sampingan.
✅ Tanpa paraben, merkuri, camphor atau sebarang logam berat.
✅ 100% organik.
✅ 100% milikan dan pengilangan Muslim Bumiputera.
✅ Ada banyaaak sangat testimoni gambar & video

JOM TENGOK BAGAIMANA NAK JANA RM1500 SEBULAN!

Ini adalah kiraan asas untuk Dropship. Sudah tentu, jika sign up sebagai Agent, keuntungannya adalah berlipat ganda!

JUJURNYA, SEBAGAI AGENT,

UNTUNG DUA KALI GANDA!!

Bayangkan dengan segala aktiviti marketing yang HQ jalankan, dan Promosi yang dianjurkan HQ, bila kita tambah sedikit usaha untuk memperkenalkan produk ini pada kawan-kawan dan saudara mara kita, SUDAH TENTU anda boleh dapatkan SALES yang diingini! Mudah ke MUDAH SANGAT!

Untuk yang benar-benar SERIUS SAHAJA. Sebagai yuran komitmen, hanya RM599 sahaja.

Anda dapat belajar semua ilmu-ilmu mahal yang akan diajarkan & dapat macam-macam support.

Memang berbaloi sangat-sangat. Kalau nak ambil personal coaching di luar mungkin cecah 5-6 angka. Tu baru yuran belajar saja, belum masuk duit untuk dilaburkan buat eksperimen iklan. 😢

Betul ke BETUL SANGAT?

Tapi kami faham, dengan situasi Wabak sekarang, keadaan kewangan agak sempit bagi ramai warga Malaysia. Jadi

BERITA BAIK KHAS UNTUK ANDA!!!

Yuran daftar semasa,

PERCUMA!!!

Diskaun RM599 tu!

ANDA BAKAL DAPAT SEMUA INI, SECARA PERCUMA!!

  • Dapat ikhtiar ubah ekonomi diri & keluarga.
  • Usaha bina kehidupan baru yang lebih baik.
  • Dapat belajar dengan mereka yang dah berjaya.
  • Dapat jana pendapatan lumayan.
  • Dapat macam-macam jenis support.
  • Dan banyak lagi.

Jom sertai kami sekarang untuk mula menyebarkan manfaat Balm Tasneem Naturel ini.

✅ Anda boleh rasai sendiri keberkesanan produk Tasneem.
✅ Mudah nak menjual, buat demo dekat kawan-kawan, buat FB/IG live dan macam-macam lagi ilmu yang boleh praktik lepas belajar nanti.

Whatsapp sekarang untuk sertai group briefing kami!

Rugi sangat kalau terlepas peluang ni.

😘 Anda layak jadi dropship Tasneem
😘 Dapat join group untuk tanya soalan
😘 Dapat ilmu-ilmu mahal.
😘 Dapat join kelas belajar percuma.
😘 Dapat rakan-rakan baru yang saling uplifting.
😘 Dapat macam-macam lagi yang best!

Alhamdulillah, saya telah capai Sales RM 37k sejak Bulan Ogos 2020 – Oktober 2020

Klik pada ICON WHATSAPP di bawah untuk mulakan perjalanan anda dalam Tasneem Naturel!

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge